Το ΛΑ.Ο.Σ. είναι ένα κόμμα ρατσιστικό κι αντισημιτικό, σε αυτή την πόλη είναι ανεπιθύμητο!

 

Ο ΑΝΤΙ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ

 

Ο Αντι-αμερικανισμός μας βάζει στους καναπέδες να κρίνουμε τις «κακές» ΗΠΑ και να αθωώνουμε το «καημένο» ελληνικό κράτος το οποίο σέρνεται από τις επιθυμίες των Αμερικάνων.

 

ΤΗΣ ΕΤΕΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ

 

Ο Αντι-αμερικανισμός είναι ο εύκολος πατριωτισμός των Ελλήνων, είτε αριστερών είτε δεξιών, γιατί θεμελιώνει την αγάπη για την Ελλάδα στο μίσος ενός ισχυρού κράτους το οποίο υποτίθεται έχει βαλθεί να καταστρέψει την «πατρίδα μας».

 

ΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ:

 

Ο Αντι-αμερικανισμός είναι ένα τυφλό μίσος που δε βλέπει ότι το ελληνικό κράτος, με όλες τις κυβερνήσεις του ανεξαρτήτως, στέλνει στρατό στα Βαλκάνια και στο Αφγανιστάν σε πλήρη συνεργασία με το κράτος των ΗΠΑ.

 

ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΔΗΛΑΔΗ, ΕΜΕΙΣ

 

Ο Αντι-αμερικανισμός βλέπει μόνο στοιχεία των ΗΠΑ που, υπό το παραμορφωτικό πρίσμα των ΜΜΕ, φαίνονται σαν εκφυλισμός, δολοπλοκίες, διαφθορά. Είναι κομμάτι του μεταμοντέρνου εθνικισμού που βλέπει τις ΗΠΑ σαν την παμφάγα πολυεθνική επιχείρηση και την Ελλάδα σαν την αγνή χώρα που θέλει να διατηρήσει τις πολιτισμικές της ρίζες.

 

ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΜΕ

 

Ο Αντι-αμερικανισμός υπάρχει σε μία συγγενή σχέση με το σύγχρονο αντισημιτισμό καθώς ταυτίζει τον Μπους με τον Χίτλερ και τις ΗΠΑ με τους φασίστες Ναζί. Οι Αμερικάνοι σχεδόν πάντα υποκινούνται από έναν ισχυρό διάβολο που ζει μέσα στο κράτος τους: τους Εβραίους, που οργανώνουν τα δήθεν παντοδύναμα λόμπι επιρροής τους. Ο αντι-αμερικάνος αντισημίτης, λιγότερο ή περισσότερο συνειδητά, παραχαράσσει την Ιστορία και συγκρίνοντας μια προβληματική, δυτικού τύπου, «δημοκρατία» με ένα ολοκληρωτικό καθεστώς προσπαθεί, αφενός, διαστρεβλώσει τη βαθιά ουσία του φασισμού και μεταφέρει απλώς έναν αόριστο τρόμο γύρω από τη λέξη «φασισμός» και, αφετέρου, να μειώσει το μέγεθος και τη μοναδικότητα του Ολοκαυτώματος εναντίον των Εβραίων με τους 6,000,000 νεκρούς και νεκρές του.

 

ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ

 

Ο Αντι-αμερικανισμός είναι μια κοινότατη αντίληψη εκατομμυρίων ανθρώπων στην Ελλάδα τη στιγμή που ο καθένας από αυτούς νομίζει ότι πιστεύει σε κάτι πολύ ριζοσπαστικό.

 

ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ

 

Ο Αντι-αμερικανισμός είναι μια απλοϊκή σκέψη που βλέπει καλούς και κακούς λαούς.

 

ΚΑΠΟΥ ΜΑΚΡΙΑ

 

Ο Αντι-αμερικανισμός είναι η άποψη που λέει πως οι ΗΠΑ βοηθούν συνεχώς την Τουρκία, τη FYROM, την Αλβανία, τη Βουλγαρία – που τυγχάνει να είναι οι γείτονες του ελληνικού κράτους – και ποτέ την Ελλάδα. Ο αντίστοιχος, βέβαια, αντι-αμερικανισμός τροφοδοτεί και τον τουρκικό εθνικισμό. Τελικά, ο μήπως ο αντι-αμερικανισμός είναι ένα παραμύθι για μικρά παιδιά;

 

ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ

 

Ο Αντι-αμερικανισμός είναι μια σούπα που δένει με τα πάντα. Όλοι και όλες συμφωνούμε. Ωραία, ε;

 

ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΜΕ

 

Ο Αντι-αμερικανισμός μας έχει μάθει να μιλάμε με στερεότυπα του στιλ «αυτό είναι εντελώς αμερικανιά» ή «αυτός κατάντησε εντελώς αμερικανάκι» που είναι άκρως ρατσιστικά και υποδηλώνουν μια δήθεν κατώτερη υπόσταση του αμερικάνικου στοιχείου απέναντι, βέβαια, στο ελληνικό «φιλότιμο» και τέτοιες αερολογίες…

 

Ε, ΛΟΙΠΟΝ…

 

Ο Αντι-αμερικανισμός υποτίθεται ότι επιτίθεται στην κοινωνία των ΗΠΑ επειδή είναι μια κοινωνία κατανάλωσης, ατομικισμού και απομόνωσης. Τότε γιατί δεν προσφεύγουμε στον ανθελληνισμό αφού όλα αυτά συμβαίνουν και εδώ;

 

ΚΟΦΤΕ ΤΟ!

 

Ο Αντι-αμερικανισμός είναι λαϊκισμός. Κάτω από τα φτερά του μαζεύονται όλοι απλά με την ιδιότητα του Έλληνα για να επιβεβαιώσουν το ότι έχουν δίκιο που είναι Έλληνες. Ο Καρατζαφέρης και το εθνικιστικό κόμμα ΛΑ.Ο.Σ. εκμεταλλεύονται την αντι-αμερικάνικη ρητορεία που έχουν ήδη αναπτύξει άλλα κόμματα της Αριστεράς κατά καιρούς. Η εναντίωση στο συνέδριο του ΛΑ.Ο.Σ. στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ σημαντική μιας και ο λαϊκιστής ηγετίσκος έρχεται εδώ για να συσπειρώσει κάποιες εύκολες ψήφους που θα στηρίζονται, μεταξύ άλλων, και στον ακραιφνή Αντι-αμερικανισμό τον οποίο κηρύσσει σε καθημερινή βάση. Το ΛΑ.Ο.Σ. είναι ένα κόμμα, ανοιχτά ρατσιστικό και αντισημιτικό, εθνικιστικό και μισαλλόδοξο. Σε αυτή την πόλη είναι ανεπιθύμητο!

 

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ

ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ

ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ

ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΕΡΟΝΟΜΙΑ

(ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΑ,

ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΥ)

ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΜΗ-ΙΕΡΑΡΧΙΚΗ

ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

 

Terminal 119 – για την κοινωνική και ατομική αυτονομία

www.terminal119.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s